Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés után 10. hónappal

A második hajbeültetés műtét után 10 hónappal készült képek

0 Tovább

5. hónap a második kör után

Képek a második körös műtét után 5 hónapplal

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után

1 Tovább

Második műtét után 4 hónappal

A második műtét óta eltel 4. hónapban a HairHungary kontrollvizsgálatán készül képek.

 

0 Tovább

Újabb 4000 hajszál

A 2. körös hajbeültetés műtét után 1 hónappal

 

0 Tovább

Félidőben - műtét után 6 hónappal

Szeptemberben végre elmondhattam, hogy hajam visszanyerte korábbi formáját, és elöl lényegesen dúsabb, mint korábban volt. Miután már nem spórolok olyan intenzíven a hasamon, mint az első hónapok során, már nem dicsérnek meg kissé kétértelműen ismerőseim: - Nahát hogy te milyen szépen lefogytál… és a hajad, milyen férfiasan rövid… a színed meg olyan, mint a németeké, olyan szép fehér…

Most már könnyebb a dolgom, július 01-től teljes állásban dolgozom – az árvíz miatt így is 1 hónapot csúszott a hivatalos eljárás. Ezen felbátorodva szert tettem egy beépített szekrényre és egy komplett konyhabútorra – amelyeknek újonnan ugyan csillagászati az ára, de 2 év alatt, részletekben ki tudom fizetni. Hiába, ha vendégeket is akarok fogadni, nem mutathatok nekik egy szerzetesi cellát, néhány kopott, NDK-s bútorral berendezve. A függönyök is a helyükön vannak, szerencsére akadt szép és olcsó a választékban.

A kezdeti nyelvi nehézségek, amelyek eleinte kissé ijesztőek voltak, néhány hónap alatt elolvadtak. Így többször is tréfálkoztam az itteniekkel, milyen jó ez a globális felmelegedés, nem vagyok egyedül – velem jött a magyar időjárás is. Ennek ők nem örültek annyira – nem szokták meg sem az augusztusi hőséget, sem a szeptemberi hideg éjszakákat. Mivel közelebb van az óceán, az itteni időjárás néhány fokkal mindig enyhébb, mint otthon. Némileg több az eső is, bár az utóbbi években sokkal hektikusabban jön a csapadék, és több a vihar is, mint korábban.

Hajbeültetés után 6 hónappal

0 Tovább

hajátültetés után 4 hónappal

A június több meglepetést is hozott. A hajam tovább erősödött, ám talán kicsit lassabban, mint szerettem volna. Ennyi idő után már úgy éreztem, egész sörénynek kellene lobogni a fejemen, de még messze voltam korábbi állapotomtól.

Lakásom fényviszonyai szépen javultak, miután már nem csak egy állólámpa világított a hálószobában, hanem mindenütt fel lettek szerelve a csillárok. A sok májusi eső, ami a hegyekben még bőségesebb volt, mint itt Szászország közepén, meghozta a júniusi árvizet. Nem csak a Duna áradt délen, hanem a Mulde folyó is, ami átfolyik Döbeln város központján – így aztán egy méter magasan elborította a belvárost. Mi még viszonylag jól jártunk, mert 30 km-rel lejjebb, ahol még két folyó rásegített az áradásra, már sokkal magasabb volt az ár, és több kárt okozott a városokban. Szerencsére én egy dombon lakom, a város peremén, így messze elkerült a baj. Ám emiatt több napon át nem rendeltünk, mivel a rendelőben nem volt villany, és csak óriási kerülőkkel lehetett a város ép részeit megközelíteni.

Magyarországon már rég megtanultuk: aki ártérre építkezik – magára vessen. Itt meg az egész 200 éves városközpont ártéren van. Valószínűleg föl kellene venniük a kapcsolatot a magyar mérnökökkel, hátha magasabbra építenék a gátakat, és talán nagyobb árteret is hagyhatnának a folyóknak… Drezdában az Elba folyó művelte ugyanezt, ám szerencsére messze elmaradva a 2002-es pusztítástól. Azt mondják, azért volt most kisebb az ár – mert beszüntették a tarvágásokat, és az erdők 11 év alatt szépen megerősödtek a hegyekben.

Íme egy kép hogyan festek 4 hónappal a hajbeültetés műtét után.


 

0 Tovább

Hajátültetésem története - Blog

blogavatar

Dr. Bánfi Tamás háziorvos Az androgén hajhullásom megoldása érdekében a hajátültetés mellett döntöttem, melyhez a HairHungary klinikát választottam.

Utolsó kommentek