Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A műtét

A hajátültetés műtétjének napján már nyugodt voltam, és ez a jó érzés megmaradt egész nap. A rendelőt Budapest belvárosában, a budai oldalon találtam meg - belülről is modern, tiszta és jó ízléssel berendezett volt. A Doktornő és az ápolónő kedvesek és előzékenyek voltak, minden kérdésemre korrekt választ adtak. Ekkor már tudtam, hogy jó helyre jöttem.

A beavatkozás reggeltől késő délutánig tartott, a szünetekkel együtt 8 órán keresztül. Először levágták a hajamat - pedig otthon már egyszer levágattam - de itt a 2 mm-es hajhosszt még el kellett érni. Majd a doktornő érzéstelenítette a hajas fejbőröm azon részét, ahonnan ki akarta venni a hajhagymákat és elkezdődött a beavatkozás nehezebbik fele. Egy tű-szerű eszközzel el kezdte kivenni a hajhagymákat, amelyeket az asszisztensnő szétválogatott, majd speciális oldatba helyezett. Eközben én hason feküdtem, relakszáltam, zenét hallgattam. Majd mikor órák múlva ez befejeződött, ebédszünetet tartottunk, és elkezdődött a második forduló. A doktornő ekkor ültette be a kivett hajszálakat. Ekkor már ülő pozícióban voltam, ez bizony jóval kényelmesebb volt.  Filmet néztem, felszabadultan beszélgettünk, olyan volt, mikor az ember már lefelé megy a hegyről. Természetesen ezt a területet is érzésteleníteni kellet a beavatkozás előtt. De mégis jóval egyszerűbb volt minden, gyorsabban is haladtunk.

  
Hajbeültetés után

Mikor véget ért a beavatkozás, érdeklődtem, hogy mikor kerülhet sor az újabb műtétre, de azt az elszomorító választ kaptam, hogy leghamarabb egy év múlva. Viszont addig is többször várnak vissza kontrollra.

0 Tovább

Műtét előtt

Az utóbbi hónapokban egyre jobban zavart, hogy lassan már több a hiány, mint a hajszál a hajam homlokra eső részén. Mivel tudtam, hogy a hajszeszek nem jelentenek tartós megoldást, a neten kezdtem el tájékozódni. Itt bukkantam a HairHungary klinikára, a honlapon beírtam a nevem, telefonszámom a megfelelő oldalra, és hamarosan kaptam egy visszahívást. Konzultációs időpontot beszéltünk meg Szegedre, a Gogol utcába. A konzultáción dr Gaál Magdolna Adjunktusnő is megerősítette, hogy valóban indokoltnak tartja a beavatkozást, és mivel biztosított a cég megbízhatóságáról, belevágtam... Három nap múlva már a mütőasztalon feküdtem Budapesten. Ez valóban véletlen szerencse volt, mert egyébként hosszúak és zsúfoltak avárólisták, de szerencsére időpont változtatások azért nagyritkán előfordulnak.


Képek a hajátültetés előtt

A hajátültetési műtét előtt meglehetősen feszült voltam. Belevágtam egy teljesen új, számomra ismeretlen megoldásba, és nem tudhattam, vajon milyen lesz a kimenetel? Számomra ismeretlen szakemberek,  ismeretlen helyszín, ráadásul ezek után éppen Németországba készülök dolgozni, vajon mit szólnak ott, ha megjelenek az új, gyakorlatilag skinhead frizurámmal? Komolyan bíznom kellett néhány ismeretlen szavában és becsületében, hogy elhiggyem, tényleg megéri a végeredmény a pénzt és a fáradtságot.

Hamarosan folytatom... ;)

0 Tovább
12
»

Hajátültetésem története - Blog

blogavatar

Dr. Bánfi Tamás háziorvos Az androgén hajhullásom megoldása érdekében a hajátültetés mellett döntöttem, melyhez a HairHungary klinikát választottam.

Utolsó kommentek